Ovim putem slobodni smo Vam ponuditi usluge našeg novosagrađenog športskog centra u Zagrebu, u Rudeškoj cesti 25 u sklopu nogometnog kluba “Rudeš”

Nogometni centar se sastoji od 3 nogometna terena sagrađenih od najmodernije umjetne trave Polytan i postavljene od najkompetentije tvrtke na ovim prostorima (Maxmar sport).
Dimenzije nogometnih igrališta su: 100x66m, 40x20m (dvorana) i 24x12m (mali teren).
Na igralište 100x66m postavljena je trava Poliytan Ligaturf 260 i rasvjeta dovoljne snage da se mogu odigravati prijateljske utakmice nogometnih klubova. Tijekom zimskih priprema, igralište je moguće iznajmiti i za treninge. Na igralište u dvorani 40x20m postavljena je trava Polytan Ligaturf 250 i dvorana dimenzija 46x25m i u nju je instalirano grijanje i rasvjeta.

Specifičnost dvorane je da je postavljena tijekom cijele godine, a u ljetnim mjesecima se samo skidaju bočne stranice, čime smo osigurali nesmetano odigravanje “haklova” za vrijeme ljetnih pljuskova. Igralište je idealno za 5+1 hakl. U sklopu dvorane nalazi se 5 svlačionica (ukupno 105m2) sa garderobama i tuševima te podnim grijanjem.
Na igralište 24×12 postavljena je trava Polytan Ligaturf 240 i idealno je za 3+1/4+1 hakl. Postavljena je rasvjeta zadovoljavajuće kvalitete.
Prilaz centru i besplatni parking je osiguran.Koristimo parking kompletno preuređenog restorana “Spare Ribs” u kojem se nudi vrhunski roštilj,jela sa ražnja i peka.Slobodno je 80-ak parkirnih mjesta, a restoran ima kapacitet 180 slobodnih mjesta.

Odabirom “Športskog Centra Rudeš” kao Vašeg partnera, omogućiti ćete Vašim članovima vrhunske uvjete za njihovu rekreaciju. Ukažite nam Vaše povjerenje, a mi ćemo se potruditi ga opravdati.