ZAVRŠILA MNL “RUDEŠ SPRING CUP” – POBJEDNIK MB SARATOGA!

U protekla 2,5 mjeseca naša dvorana bila je domaćin 1. izdanja malonogometne lige “Rudeš Spring Cup-a” na kojoj je nastupilo 10 momčadi sa preko 150 igrača.

Svaka subota nudila je 5 utakmica (ukupno 45 utakmica) sa pregršt uzbuđenja, a sama činjenica da je postignuto čak 287 golova (6,3 gola/utakmici) govori da su utakmice bile iznimno zanimljive.

Pobjednik prvog izdanja lige je MARK BAU SARATOGA koja je svoj naslov osigurala još u 8.kolu pobjedom nad izravnim suparnikom AUTOPRAONICOM JIMMY.

Za MB SARATOGU su nastupali:

Ante Čabraja, Franjo Grgić, Danijel Jozipović, Ivan Fučkar, Josip Lasić, Petar Lažeta, Petar Luburić, Stipe Šutalo, Matej Tadić,Siniša Pjević, Antonio Blažević. Voditelj: Petar Luburić

Drugo mjesto zauzela je spomenuta momčad AUTOPRAONICA JIMMY koja je u svojim redovima imala par iznimno dobrih igrača i koja je igrala jako lijep nogomet.

Treće mjesto je zauzela ekipa X BOYZ, redom sve mladih dečkića od 16, 17 i 18 godina, no koji su igrali atraktivan i efikasan nogomet, no u presudnim trenucima nisu mogli parirati kvalitetnijim i iskusnijim ekipama, ali zaslužuju sve pohvale na prikazanom na terenu.

I ostale ekipe zaslužuju sve pohvale jer svi su dali sve od sebe na terenu, a što je najbitnije sve utakmice su prošle i fer i korektnom ozračju što je nama kao organizatorima bio najbitniji segment.

Nagrada za najboljeg strijelca lige je uvjerljivo otišla FRANJO GRGIĆU iz ekipe MB Saratoga, koji je na svom kontu skupio čak 25 golova u suparničkim mrežama.

Sudačku pravdu su dijelile sutkinje NADA ŽARKOVIĆ i SUZZANA SZITTAR kojima se veliko zahvaljujemo.

Zahvaljujemo se svim ekipama na nastupu na Ligi, od rujna mjeseca kreće njezino drugo izdanje, za koje je već sad iskazan veliki interes većeg broja ekipa, no uskoro ćemo objaviti sve informacije oko prijava jer će broj ekipa za tu ligu biti ograničen.

REZULTATI I TABLICA POSLJEDNJEG 9.KOLA

CB KOCKA – AUTOPRAONICA JIMMY 1:6 Pervan / Biskup 3, Bilali 2, Sokačić

KVAKASI – LAKA KONJICA 0:6 Malenica 2, Kovač 2, Vukelić, Pervan

MRVICA – X BOYZ 1:12 Oršuš / Govorušić 4, T. Janušić, 3, Mamić 3, Ćosić, M. Janušić

SPARE RIBS – RBA 1:0 Orešković

MB SARATOGA – KBC GERIJATRIJA 3:0 bb

KONAČNA LJESTVICA STRIJELACA:

FRANJO GRGIĆ (MB SARATOGA) – 25

MARIO GOVORUŠIĆ (X BOYZ) – 14

IVICA OREŠKOVIĆ (SPARE R.) – 12

MATEJ TADIĆ (MB SAR.) – 11

FILIP MAMIĆ (X B.) – 9

IVAN VINKO RESNER (X B.), KREŠIMIR PERIĆ (RBA), LUKO BISKUP (AUTOP. J.) – 7

IVAN KNEZIĆ, IVAN KOVAČ (KVAKASI), PARLOV (SPARE R.), TIN BABIĆ (CB K.) – 6

MATIJA VDOVIĆ (MRVICA), STIPE ŠUTALO (MB S.) – 5

ANTE MALENICA, DOMAGOJ VUKUŠIĆ(LAKA K.), ANTE REBRINA, BUTUMOVIĆ (RBA), HRUŠKA, JOVIĆ (SPARE R.), LEON NOKAJ (KBC G.), PIRIĆ (AUTOPR. J.) – 4

……